Tervetuloa / Welcome

FI
Hienoa, että löysit Totentanz-sarjakuvan uusille kotisivuille! Tässä vaiheessa sivusto on vielä rakentumassa, mutta ensimmäisen kerran toivon sinulta lukijana palautetta. Pyydän käyttämään sivuston Yhteydenotto-työkalua ja lähettämään lyhyet terveiset minulle. Kerro mitä kautta löysit tiesi sivustolle ja jos tulit paikalle sarjakuvaa pitkin, niin mitä pidit lyhytsarjakuvasta.

EN
Really nice that you found your way to the new home of Totentanz-comics! At this point this site is still under construction, but for the first time I would very much appreciate your feedback as a reader. All I ask you to do is to kindly use the Contact-form and send me a short message. Please describe how you found your way to this page and if you came via a comic-page, then I would very much like to hear your feedback about the graphic short-story.

%d bloggers like this: